úterý 20. června 2017

TOTÁLNÍ POHŮDKA

KOUPÁNÍ SE V NOCI NA MORAVĚ

To je tak, když se dohodnete s kamarádkou, že až bude na bistru na pivu, tak že vám napíše. Jenže co? Jenže ona na to zapomene. Jenže co? Jenže vy jste chytří a i tak se tam jdete podívat. Dáte si pár jelenů a začne být nehorázná sranda se všemi těmi lidmi. Víte, že si s nimi naprosto skvěle rozumíte, a to i když tam jsou lidé od 19 - 37 let. Všichni jsou úžasní. V té chvíli vůbec nezáleží na věku, ale na těch super duších, které vás obklopují. A právě v ten moment Míšu napadne, že se půjdem koupat. Moc přemlouvání není třeba a po chvíli všichni míříme do vody. Kluci udělají XXL Mojito a začneme skákat z můstku (já bohužel i s brýlemi, ale stihla jsem je chytit!). A víte co to je? TOTÁLNÍ POHŮDKA!



CESTA NA KARLŠTEJN

Hned co jsem přijela z Moravy, tak jsme měly s kamarádkou naplánovaný trip, o kterém, jestli čtete tento blog, jste už něco zaslechli. Chtěli jsme prostě nějak jen tak vyrazit, samy, s krosnami na zádech, s použitím minimální dopravy a když, tak aspoň vlak. A proto jsme se vydali z Plzně vlakem do Berouna. Upřímně, neumím jezdit vlakem, na nádraží se nevyznám a nikdy nevím odkud to jede. Ale dojely jsme. Z Berouna jsme se vydaly pěšky s těmi 17 kg na zádech do kempu v Karlštejně. Cestou jsme viděli spoustu krásných a zajímavých míst, našly pár kešek a taky si tak trochu strhali záda. Když jsme se blížily cíli (což my jsme nevěděly že?), tak jsme si stoply jednu super rodinku, která nás dovezla těch cca 5 km do kempu. A víte co to bylo? TOTÁLNÍ POHŮDKA!



SEZENÍ BOSY NA HRADČANECH A JEN KOUKAT NA NOČNÍ PRAHU
Další den jsme vyrazily na hrad Karlštejn a tam odtud na lomy Velká, Malá Amerika a ještě další dva. Koukat ze shora dolu na lomy je samo o sobě už úžasné. Říkat si, že s těma báglama jsme ušly takovou cestu. Kdo někdy byl na Karlštejně, tak ví, jak moc kopů se tam vyskytuje. Nicméně poté jsme se vydaly do Prahy kde na nás čekal v Řeporyjích byteček na přespání. V Praze jsme strávili 2 dny. Nevím, jestli to někdo děláte taky, ale já prostě když je teplo, tak si sundám boty a chodím bosa. Ano, i v Praze. A ano, já vím, že je to svým způsobem nechutný a strašně moc nehygienický, ale však si ty nohy zase vydrbete. Je to skvělej pocit a ještě k tomu v noci, v tý krásný, teplý, letní noci. A tak jsme bosy prolezly Prahu a zakotvily to na hradčanech, kde jsme si koupily plechovku, zapálily si, pustily jsme si písničky a prostě jen poslouchaly a pozorovaly celou Prahu. A ještě k tomu za Prahou zrovna pouštěli ohňostroj. Tahle vzpomínka je snad moje nejoblíbenější protože tohle byla ta nejvíc ze všech TOTÁLNÍ POHŮDKA!



KOUPÁNÍ SE V LOMU 

Koupání v lomu? A co na tom, vždyť je to normální... Teď vážně, pro mě to není normální. My máme doma na vesnici hnusný, starý koupaliště a v Plzni zas jen rybníky nebo bazény. Byly jsme s kamarádkami pod stany v Sušici a jednoho dne jsme se rozhodly vydat se na výlet. Šly jsme pěšky do Čepic ke kamarádce na chatu, no a kousek od Čepic je zatopený lom. Ale to je tak krásně čistej lom! Kdybych tam bydlela, tak jsem tam každý den a určitě se tam někdy hodlám vrátit. Od tamtud jsme se vydali na hrad Rábí a zase zpátky. A ten pocit, když si sednete do nafukovacího kruhu a jen ve spodním prádle s kloboukem na hlavě si plujete po krásný vodě? To je prostě TOTÁLNÍ POHŮDKA!


TÁBORÁKY, TÁBORÁKY, TÁBORÁKY!

Tohle snad není ani třeba nijak popisovat. To ví snad každý, že táboráky MUSÍ být pokaždé TOTÁLNÍ POHŮDKA!




Pro více fotek sleduj INSTAGRAM a nezapomeň na INSTAGRAM bakeárny.
Přeji všem krásné a pohodové úterý!

12 komentářů:

  1. Tvůj život je tak.. dobrodružný. A produktivní.
    Buu.
    *crying*


    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je tak úžasně pozitivní článek, že jsem se u něj musela od začátku do konce usmívat :D prosím piš častějc, už jsem se lekla, že jsi to zabalila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja by som sa chcela ist niekedy kupot do zatopeneho lomu, nedaleko od nas je nejaky, ale este nikdy som tam nebola :(
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. No tak tomu říkám totální bezstarostná pohůdka! Užívej, jen tak dál:-).

    Měj se krásně!

    Papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je úžasný, všechno to je tak lákavý, až mám chuť se teď prostě sebrat a někam jít :)
    http://excessivemind.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je skvělý! A ten lom, ten vypadá skvěle. My se chodíme koupat do lomu v Mikulově, taky stojí za to, až někdy budeš mít cestu. :)

    http://svetobezci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek a krásné fotky :) Koupání v lomu je nejlepší

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. Taky by se mi líbila taková dobrodružství. Teda asi bych necestovala s krosnou a takovou dálku, to bych asi vynechala, ale jinak všechno ostatní bych brala všema deseti :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  9. Náhodou já bych se do lomu kllidně šla koupat.

    OdpovědětVymazat
  10. taky bych chtěla něco takového prožít:) moc hezký článek.:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi pekný príspevok. Určite to bola sranda. 😃 Dala som ti follow. Dúfam, že aj ty mne dáš follow.
    http://jullieblog05.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  12. miluju cestu vlakem!! ale, bohužel na nádraží jsem vždycky totálně ztracena. a tak jezdím s mladší ségrou (o 7 let). nebýt jí tak se asi do vlaku ani nedostanu :D

    OdpovědětVymazat